Professionel baggrund

Min faglige baggrund:

Jeg har arbejdet som journalist i 25 år – I 7 ½ år på Radio24syv arbejdede jeg som redaktør og vært på Rushys Roulette.
Hver eneste uge tog jeg favntag med værdidebatten og kom rundt i alle hjørner i den offentlige debat om indvandringen og de udfordringer, der følger med.
Jeg har både beskæftiget mig med de politiske, sociale og sundhedsmæssige konsekvenser, det har for vores samfund, når integrationen fejler.
Jeg har altid bestræbt mig på at arbejde efter principperne i konstruktiv journalistik. Derfor har jeg altid forsøgt at få mine kilder til at fokusere på løsninger, frem for at diskutere og dyrke uenigheden for debattens skyld.

 

Som forfatter har jeg forsøgt at lave et vidnesbyrd over indvandringen gennem de sidste 40-50 år set med mine brune øjne. Det er blevet til tre bøger. Min første bog ”Et løft af sløret” (2000) har solgt over 100.000 eksemplarer, og handler om min opvækst og den svære kunst at navigere og balancere mellem to kulturer.  I 2003 udgav min danske mand og jeg ”Bag sløret”. Den handler om det at gifte sig med en ”fejlfarve” og hvilken pris vi begge har måttet betale for vores valg. Den har solgt 25.000 eksemplarer. I 2006 udgav jeg romanen ”Du lovede, vi skulle hjem…”, hvor jeg beskrev 40 års indvandringshistorie om mine forældres liv, deres tilpasning eller mangel på samme fra de tog af sted fra Pakistan til de overgav sig til Danmark. Den har ligeledes solgt 25.000. Derudover har jeg også udgivet to kogebøger.

 

 

Som foredragsholder har jeg stået i utallige menighedsråd, kirkerum, forsamlingshuse, skoler gymnasier, kulturhuse, husmorforeninger, aftenskoler, bibliotker, kulturaftner, konferencer i alle hjørner af Danmark.

Det er blevet til mere end 500 foredrag gennem de mange år, hvor jeg har forsøgt at nuancere debatten og skabe en forståelse for indvandringens dilemmaer og problematikker.

Jeg har også en solid erfaring i at arbejde som Moderator og Konferencier.

 


I 2020 tog jeg uddannelsen som Lifestyle og Business C
oach.
Jeg har valgt at kombinere tre forskellige kurser for at styrke min coaching-erfaring. Jeg har taget en uddannelse i ”Coaching- og konflikthåndtering”, grunduddannelse som ”Lifestyle og Businesscoach” og så et speciale i ”Ledelsescoaching” oven i.

Mit hjerte banker for at gøre noget godt for udsatte børn og unge.

Derfor er jeg aktiv i som
bestyrelsesmedlem i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, hvor de unge og deres pårørende har en mulighed for at få professionel hjælp, uden at de skal bekymre sig om, hvem der skal betale for det. 
Derudover sidder jeg også i Styregruppen for Natteravnene og som næstformand i Børn og Unge Fonden under COOP.