rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

31. oktober 2008

Det har været en travl måned, hvor jeg har været på farten med foredrag i Aalborg, Århus, Odense og Slagelse. Derudover har German Marshall Fund fyldt en del i mit liv. I år har vi været så heldige at det årlige Marshall Forum fandt sted i København, hvor ca. 200 mennesker fra hele Europa og USA var samlet for at diskutere Globalisering.

Jeg havde den fornøjelse at være moderator på en workshop om "Faith as a pathway to politics and government". Derudover havde jeg til opgave at tage et hold GMF'ere med ud og vise en dansk virksomhed frem. 

Jeg er så stolt af og utrolig glad for at Henning Kern og Johnny Sørensen fra Dyrberg Kern lukkede dørene op for os på en lørdag og fortalte om deres utrolige flotte måde at drive Dyrberg Kern på. Mange af gæsterne fik noget at tænke over den måde, vi har indrettet vores arbejdsmarked på. Og hvor stor en selvfølge det var for et firma som Dyrberg Kern at tage vare på deres medarbejdere. Kæmpe tusind tak for jeres præsentation!

Ellers har jeg også haft mulighed for at præsentere min kogebog ved Feminas livsstilsmesse i søndags den 26. oktober. På en halv time fik jeg afleveret ca. 400!!!!!! smagsprøver. Det giver myoser i skulderen. men en sjov og fed oplevelse. Og uden Anne Sejrskild var det aldrig gået. Så det var teamwork, når det er bedst. 

Og i går havde jeg så muligheden for at afprøve mine evner som underviser i kogekunst på Eva Trios Gourmetakademi, hvor 13 Politiken Plus læsere havde meldt sig til kokkeskole. Det var en fantastisk aften med duften af pakistansk mad over det halve Måløv. Med hjælp fra Thea, min dejlige veninde og makker på arrangementert fik vi lavet en menu med tre forskellige typer kød, linsesuppe, ris, roti, tre slags dip og frossen mangolassi som dessert. Og folk fik da også både en portion garam masala og en kogebog med i købet.

Der var et par forspørgsler om krydderierne i min bog. Her er et par af de steder jeg handler:

De mest grundlæggende krydderier og ingefær, hvidløg, schweizisk mynte og frisk koriander kan man faktisk få i Føtex eller Kvickly . I Santa Maria-serien findes bl.a. : chili, gurkemeje, garam masala, tandoori masala og paprika, spidskommen, korianderfrø, kardemomme, kanelruller, 

De lidt mere avancerede krydderier kan fås hos :

Dhadra Food Store - Nørrebrogade 60
2200 København N
Tlf.: 35 39 53 77

Og hvis du tager til Vesterbrogade er der:

Moughal Food Store ApS
Vesterbrogade 108
1620 København V
Mobil: 26 84 21 48

National Food Store
Istedgade 138, st.
1650 København V

Jeg ser frem til november måned, hvor jeg også er ret meget på farten. Jeg skal både til Aalborg, Rønne, Viborg, Skanderborg, Ringsted og Kolding blot  for at nævne et par stykker. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt og møde folk - bl.a. de mange frivillige, som hver eneste dag giver en hånd med på krisecentrene over hele landet.

Så der går nok længere tid mellem opdateringer af denne side. Men I er velkomne til at skrive til mig, hvis I har noget på hjertet. Jeg læser alle mails jeg får. Og med jeres tilladelse vil jeg også lægge nogle af dem ud på den side, hvor de passer ind.

Ha det super. kh Rushy