rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

Der er simpelthen skrækkeligt, det der er sket i Pakistan i dag. Jeg er så ked af det og vred. Og min første tanke, da jeg hørte om attentatet var, holder det aldrig op. Men så længe der er ekstremisme til, så vil den slags handlinger blive begået. Og vi andre kan så tage kampen op for at stykre demokratiet og derved får åbnet folks øjne for, at det ikke nytter at slå uskyldige mennesker ihjel i en eller anden sags navn. At Islam handler ikke om at slå i hjel, men om at leve fredeligt sammen. 

Jeg har talt med mine venner og familie i Pakistan og reaktionen der er også en fordømmelse af de "kujoner", der ødelægger det for alle der bor i Pakistan. Den ustabilitet og dårlig ry som denne handling påfører Pakistan, rammer også den enkelte pakistaner, som ønsker et liv med fred og ro. Og ikke mindst tryghed for deres børn.

Ingen sag kan forsvare eller retfærdiggøre drab på uskyldige mennesker. Jeg håber den pakistanske regering gør alt, hvad den kan for at fange de skurke, der står bag.

Gudskelov at der ikke var danskere blandt de omkomne - det havde ikke været til at bære. Jeg beder også til at de pårørende til de omkomne får al den støtte, de har behov for i denne situation. Den stakkels alt-mulig-mand på den danske ambassade, som var blandt ofrene i dag, var vel blot på arbejde for at forsørge sin familie. Hvorfor skulle han dø?

Rushy

Maj 2008

30. maj 2008