rushy.dk
blank
 
© Rushy Rashid Højbjerg 
Seneste Nyt
RSS

Seneste nyt fra rushy.dk

Maj måned i år er helt speciel. Den 15. maj fylder jeg 40 år og samme dag udkommer min kogebog: Mit pakistanske køkken. Bogen er skrevet for at samle opskrifterne på mange af de retter, jeg har lært at lave gennem hele min opvækst. Men det er også et forsøg at sikre, at mine unger får del i min kulinariske arv.

Sidste år fik jeg min faster Mimis notesbog i gave, men det meste af den er skrevet på urdu. Da mine to unger ikke kan læse urdu, så har jeg to muligheder: Enten tvinge dem til at lære urdu eller også oversætte de mest populære opsrkifter til et sprog de kan.

Jeg har valgt at nærme mig mine unger og derfor valgt at lave kogebogen på dansk. Dermed kan alle andre også få gavn af den. Det har været en lang og sjov proces. Jeg er meget taknemlig for al den hjælp og støtte jeg har fået af min veninde Thea. Uden hendes sparring var opskrifterne ikke blevet så gennemarbejdet. Og også tak til alle folkene på Rosemunde, der har prøvesmagt retterne, når Thea har kastet sig ud i at afprøve opskrifterne i deres køkken.

Uden Nete - min redaktør på People's Press og Anders Hviid, som har taget de fantastiske fotos af retterne, havde bogen ikke fået liv og sjæl. Derfor også en tak til jer.

Jeg går nu blot og venter på at få bogen i hånden og se det endelig resultat. For jer andre, der skulle være interesseret i at se den, er den ude i butikkerne den 15. maj. Hvor jeg i øvrigt starter dagen med at lave mad i God Morgen Danmark på TV2.

I menuen til venstre: Under "bøger" og "mit pakistanske køkken" ligger pressemeddelelsen om bogen

kh Rushy
 

5. maj